Onze organisatie

Onze organisatie

Je kiest voor een professionele organisatie waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en zekerheid voorop staan. Wij kennen vrijwel al onze klanten persoonlijk. Het is iets dat bijdraagt aan structureel beter advies.

Bij ons profiteer je van jarenlange ervaring in financieel advies. Als organisatie kennen we alle mogelijkheden, kansen en voorwaarden. Hierdoor heb je de zekerheid van een passend advies.

De Hypotheekadviseurs is een samenwerkingsverband tussen diverse assurantiekantoren uit de Alblasserwaard. Dit zijn van Heeswijk Assurantie & Hypotheek Adviesbureau B.V., Mol Verzekeringen en Baars Verzekeringen. De insteek van deze samenwerking is het bundelen van krachten, kennis en expertise om op die manier meer mogelijkheden voor onze relaties te creëren bij het afsluiten van een hypotheek. 

Omdat we de sector goed kennen, zien we tevens de vernieuwingen en veranderingen. Automatisch spelen we hier direct op in, zodat jij als klant direct profiteert van de innovaties die wij doorvoeren. Kennis, ervaring, persoonlijke aandacht, innovatie en zekerheid. Het zijn slechts vijf redenen waarom je kiest voor ons. Wij bekijken graag wat we voor je kunnen betekenen.

Bel ons of laat je reactie achter via onderstaand contactformulier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

De Hypotheekadviseurs B.V. maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie